Абе при вас в София поне е студено. Мен ми харчи 12/100 във Варна дето сме още в есента/чак днес застудя/. Забравих да кажа, че съм минал на схема "гледай си стрелката да е под 2000 оборота". А освен това имам чувство,че прави огромен разход при маневри /за паркиране примерно/!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Олеее.. Тая 145ца мноого харчи
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от emilio.... Забравих да кажа, че съм минал на схема "гледай си стрелката да е под 2000 оборота"....
Иначе сериозно, по-добре пробвай да я държиш м/у 2000 и 3000. И друго - сега в студовете сутрин като запалиш, остави да поработи на място 2-3 минути. Поне при мен помага166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Така си е. И аз взех така да правя. И мисля че има ефект. А като стъпя на Цариградско шосе вече е загряла супер и може да срещнете една зелена Алфа, която без проблеми се мушка малко нахално в калабалъка и нерви другитеAlfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Абе вие луди ли сте да мъчите колата на 2000 оборота.
Ако не искате да ги режете - поне ги карайте нормално 2000 до 5000 об/мин поне2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Хе то и аз си мислех че ще я сваля ниско ама. Живея извън София и докато стигна Цариградско са 3 км по наклон и карам почти по инерция на обороти. Но чак като стигна Цариградско тогава е загряла. Общо 25 км отиване и толкоз връщане. И за 140 км си хапна 12 л. Е от тия имаше и 20-30 яко в задръстванията ама все пак.... Не съм пробвал на чисто извънградско - за нова година ще я видим и там какво ще даде ама тия 6.1 по каталог едва ли ще станат дори и при 90 км/h
Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet
Comment
-
Първоначално публикувано от deks777Хе то и аз си мислех че ще я сваля ниско ама. Живея извън София и докато стигна Цариградско са 3 км по наклон и карам почти по инерция на обороти. Но чак като стигна Цариградско тогава е загряла. Общо 25 км отиване и толкоз връщане. И за 140 км си хапна 12 л. Е от тия имаше и 20-30 яко в задръстванията ама все пак.... Не съм пробвал на чисто извънградско - за нова година ще я видим и там какво ще даде ама тия 6.1 по каталог едва ли ще станат дори и при 90 км/h
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
Comment